Nu skapar vi en mötesplats för tillväxt och Sveriges grönaste logistikcenter, GreenHub Bro.

Rysstorpsvägen

Nu skapar vi en mötesplats för tillväxt och Sveriges grönaste logistikcenter, GreenHub Bro.

Beskrivning

GREENHUB BRO utgörs av 1,4 miljoner kvm mark intill Enköpingsvägen i Upplands-Bro. Området har en egen järnvägsanslutning till stambanan och kopplar samman transportslag, företag, varor och människor med Sverige, Norden och resten av världen. Här får nu företag från olika branscher en unik möjlighet att både verksamhetsanpassa sina nya lokaler från grunden, och tillgodose sina kunders krav på snabba, effektiva och hållbara logistiklösningar på samma gång. Läs gärna mer på www.greenhub-bro.se

Yta

5,000 - 95,000 m²

Parkeringsmöjligheter/garage

-

Närservice

Att göra GREENHUB BRO till ett modernt och grönt logistikcenter betyder både att göra det bekvämt och attraktivt för de tusentals människor som ska arbeta här, och att integrera det med samhället runt omkring. Arbetet med att utveckla serviceutbudet i området med sådant som underlättar vardagen är i full gång. Här förbereds för allt från gym och motionsspår, till servicebutiker och matställen. GreenHub Bro kommer, för att effektivisera transporter och minska mängden utsläpp ytterligare, även att erbjuda tjänster för omlastning och vidare distribution av varor. Och naturligtvis kommer här även att finnas fullt utrustad lastbilsservice och kringservice för förare.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna till GreenHub Bro är redan mycket goda. Buss 555 går direkt in på området och förbinder två närliggande pendeltågsstationer, och via nya motorvägsavfarten Kockbacka når man Stockholm City härifrån på ca 25 minuter. Fördelarna med läget kommer att bli ännu fler när Stockholms norra och södra länsdelar binds samman av Förbifart Stockholm.

SNABBFAKTA
Typ av ledig lokal
Industri/verkstad
Område
Nygård
Våningsplan
-
Hyra
-
Storlek
5,000 - 95,000 m²
Byggår
-
Tillträde
 
 
HITTA DIN RESVÄG

Från: Rysstorpsvägen

Till:
Sök resväg
INTRESSEANMÄLAN Rysstorpsvägen

Namn

Telefonnummer

Företag

E-post

Meddelande

Maria Mastej
Uthyrningschef
Tel: 08 518 331 10
Maila mig