Fastighetsförteckning

Här ser du Stendörrens hela fastighetsbistånd bl a. i Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Roserberg, Enköping, Flen och Eskilstuna.


Boländerna 35:5

Bolandsgatan 18 B

Om fastigheten

Modern fastighet för butik för sällanköpshandel placerad i växande Boländerna med goda kommunikationer nära E4 och Arlanda.

Område

Fastigheten ligger i växande handelsområde Boländerna, strategiskt placerad i nära anslutning till E4 och endast 4 km till Uppsala station.Kommunikationer

Utmärkt läge som är lätt att nå både med allmänna kommunikationer som med bil.. E4 ligger i anslutning till fastigheten och det är ca 4 km till Uppsala station. Buss 11, 13 och 804 går regelbundet och stannar strax utanför fastigheten. Till Arlanda flygplats tar du dig smidigt med bil på ca 25 minuter.

Service

Runt om i området på promenadavstånd finns flera restauranger och lunchserveringar. Området är ett handelsområde så många butiker finns i här. Söker du endå ett större serviceutbud tar du dig snabbt till centrala Uppsala där du hittar fler restauranger, många butiker och all annan service du kan behövas.SNABBFAKTA
Fastighets-
beteckning
Boländerna 35:5
Adress
Bolandsgatan 18 B
Område
Uppsala
Byggår
Lokaltyp
-
Totalyta
994 m²

HITTA DIN RESVÄG

Från: Bolandsgatan 18 B

Till:

INTRESSEANMÄLAN Bolandsgatan 18 B

Namn

Telefonnummer

Företag

E-post

Meddelande

Lars Hadzin

Uthyrare

Tel: 08 518 331 10

Maila mig

Anna Forsberg

Förvaltare

Tel: 08 518 331 45

Maila mig