Fastighetsförteckning

Här ser du Stendörrens hela fastighetsbistånd bl a. i Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Roserberg, Enköping, Flen och Eskilstuna.


Viby 19:66

Symmetrivägen 11

Om fastigheten

Fastighet med stor byggklar mark i Brunna industriområde som kan används som lager och kontor nära E18. Lager/logistik eller produktion? Vi har möjlighet att erbjuda er en skräddarsydd lösning. Att hitta något att hyra om man har speciella önskemål är nästintill omöjligt. Att bygga nytt enligt era egna önskemål ger er lönsamhet i den egna verksamheten då flöden kan effektiviseras. Vi kan hjälpa er att hitta den optimala lösningen för just er verksamhet.

Område

Fastigheten ligger i expansiva Brunna industrimområde där många företag har valt att etablera sig. Perfekt läge för lager, industri och logistik med närhet till E18.Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med bil med utmärkt läge nära E18. Med allmänna kommunikationer tar du dig med buss 558 och 559 till Kungsängens station som sedan tar dig vidare med pendeltåg.

Service

I närområdet finner du två restauranger. Med en kortare biltur når du Kungsängens centrum där du finner ett större utbud av restauranger och annan service.SNABBFAKTA
Fastighets-
beteckning
Viby 19:66
Adress
Symmetrivägen 11
Område
Upplands-Bro
Byggår
Lokaltyp
-
Totalyta
13 789 m²

HITTA DIN RESVÄG

Från: Symmetrivägen 11

Till:

INTRESSEANMÄLAN Symmetrivägen 11

Namn

Telefonnummer

Företag

E-post

Meddelande

Ksenia Glans

Uthyrare

Tel: 08 518 331 10

Maila mig

Therese Löfqvist

Förvaltare

Tel: 08 518 331 48

Maila mig