Fastighetsförteckning

Här ser du Stendörrens hela fastighetsbistånd bl a. i Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Roserberg, Enköping, Flen och Eskilstuna.


Veddesta 2:43

Bruttovägen 1-7/Datavägen 14

Om fastigheten

Industrifastighet där det bedrivs högteknologisk forskning och tillvekning av optikska produkter för kommunikation och microchips och annan avancerad industrielektronik.

Område

Fastighet med ljusa lokaler i Veddesta industriområde i trevlig omgivning med damm och promenadstråk.Kommunikationer

Till Arlanda flygplats tar det ca 25-30 minuter med bil. Nära till E18 och via den nya Kymlingelänken går det snabbt att ta sig ut på E4. Förbindelserna med allmänna kommunikationer till fastigheten är goda. Hit kommer du smidigt med flertalet bussar (541 och 552) som förbinder dig med Barkaby Station och stora delar av Stockholm.

Service

I fastigheten finns det en trevlig lunchrestaurang. Här finns möjlighet att boka två avskilda matsalar eller hyra hela restaurangen efter kontorstid för större tillställningar. I området finns även flertal andra restauranger. Fastigheten erbjuder sina hyresgäster gym, bastu, omklädnad och möjlighet att hyra en hörsal. Kortare bilfärd bort, på andra sidan E18, ligger Barkaby handelsplats med Barkarby Outlet, IKEA och Flottiljens köpkvarter som erbjuder ett brett utbud av restauranger, shopping, matvarubutiker och annan service.SNABBFAKTA
Fastighets-
beteckning
Veddesta 2:43
Adress
Bruttovägen 1-7/Datavägen 14
Område
Järfälla
Byggår
Lokaltyp
-
Totalyta
19 125 m²

HITTA DIN RESVÄG

Från: Bruttovägen 1-7/Datavägen 14

Till:

INTRESSEANMÄLAN Bruttovägen 1-7/Datavägen 14

Namn

Telefonnummer

Företag

E-post

Meddelande

Lars Hadzin

Uthyrare

Tel: 08 518 331 10

Maila mig

Erik Grass

Förvaltningschef

Tel: 08 518 331 41

Maila mig