PRESSMEDDELANDEN

Se pressreleaser, finansiella nyheter, information om nyförvärv och nya projekt med mera.

Filtrera

 

PRENUMERERA:

Stendörren förvärvar i Haninge

November 21, 2017

Stendörren Fastigheter AB har ingått avtal med AT Mothållet AB att genom bolag förvärva fastigheten Haninge Söderbymalm 7:35 i  Handens industriområde till ett underliggande fastighetsvärde om 59 miljoner kronor. Köpeskillingen för aktierna uppgår till 33 miljoner kronor. Tillträde sker den 1 december 2017.

Fastigheten är bebyggd med drygt 4 100 kvadratmeter lokaler för lager och lätt industri och är fullt uthyrd till bilskadeföretaget TKMB Bil AB på ett 10-årigt hyresavtal.

"Vi är glada att kunna köpa en modern industrifastighet med en bra hyresgäst i ett strategiskt intressant område som ligger lättillgängligt för kunderna till denna typ av verksamhet. Att tillhandahålla ändamålsenliga industrilokaler till företag som vill verka i Stockholmsområdet ligger helt i linje med Stendörrens affärsmodell.” säger Stendörrens VD Fredrik Brodin.

”Vi kommer göra kompletteringsförvärv i detta område liksom vi gör i andra områden där Stendörren sedan tidigare är fastighetsägare.” säger Stendörrens transaktionschef Johan Bråkenhielm.

Bellman & Partners AB var säljarens rådgivare i transaktionen.

För mer information, vänligen kontakta: Fredrik Brodin, verkställande direktör. Telefon 070-8886665, fredrik.brodin@stendorren.se eller besök www.stendorren.se

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på First North Premier, Nasdaq Stockholm (Ticker STEF-B) som äger utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen.

Certified Adviser är Remium Nordic AB (www.remium.com). För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ) se www.stendorren.se

Ladda ner pdf

PRESSKONTAKT

Har du pressfrågor angående
Stendörren vänligen kontakta
Fredrik Brodin eller Magnus Sundell direkt.

Magnus Sundell

CFO, vVD
Tel: 08-518 331 02
Maila migFredrik Brodin

VD
Tel: 08-518 331 01
Maila mig